Fysioterapeutin (AMK) tutkinnon jälkeen olen hankkinut vuosittain lisäkoulutuksia  voidakseni tarjota asiakkailleni hyvää ja laadukasta fysioterapiaa.  Olen erikoistunut OMT-fysioterapiaan. OMT-koulutus 150 op on erikoistumiskoulutus, jossa syvennetään osaamista ja asiantuntemusta tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimisessa, hoitamisessa ja ennaltaehkäisyssä.

OMT perustuu tarkkaan tutkimiseen ja kliiniseen päättelyyn. Terapiamuotoina käytetään mm. manuaalisia tekniikoita ja terapeuttisia harjoittelua. Asianmukaisella ohjauksella sekä omatoimisella harjoittelulla pyritään tuki- ja liikuntaelin- ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lisäksi tutkimisessa ja terapiassa huomioidaan yksilöllisesti kunkin henkilön psykososiaaliset- ja ympäristötekijät.

lisätietoja: www.omt.org 

Erikoistumiskoulutukseni 2016-2018 tutor-paikkakunta oli Turku.


Aikaisempi Koulutukseni:

Fysioterapeutti (Amk) 2002

Työfysioterapian erikoistumisopinnot 

PhysioTraining (Personaltrainer) tutkinto

PhysioPilatesohjaaja tasot 1-2 

Vodder Lymfaterapeutti 2005

Fascial manipulation  Level1 2013

 Fascial manipulation Level 2 2014

Fascial manipulation masters class 2015

Mulligan consept peruskurssi; Lanneselkä-alaraaja

Mulligan consept peruskurssi; Niska-yläraaja

Kinesioteippaus MTC-Fysioline

Ravitsemuksen puolelta kouluksia FLT 1a-2d tasoilta

Lyhyempiä kursseja/koulutuspäiviä vuosittain


Erikoistumiseni Faskiamanipulaatioon:

Faskiamanipulaatio- menetelmä (FM) /Fascial manipulation on käsittely, jolla vaikutetaan lihaskalvoihin. Faskiamanipulaatio on italialaisen Luigi Steccon (fysioterapeutti) 40 vuoden tutkimuksen ja kliinisen työn tulos. Suurin huomio tässä menetelmässä kohdistuu lihasten, syvän faskian ja sen osatekijöiden väliseen toiminnalliseen suhteeseen.

Tavallisesti faskiakerrokset liukuvat toistensa yli sulavasti, mutta esimerkiksi leikkaukset, kova rasitus, loukkaantumiset tai yksipuolinen kuormittuminen voivat aiheuttaa faskioiden liukumisessa häiriöitä. Faskiamanipulatiohoidon tarkoituksena on palauttaa kalvokerrosten normaali liukuminen.

Tyypillisiä vaivoja, joita hoidetaan faskiamanipulaatiolla ovat kiputilat, liikerajoitukset ja rasitusvammat eri puolilla kehoa.